Ponuja se odlična priložnost za nakup letalske karte v fantastično Novo Zelandijo iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. Gre za kombinacijo letalskih kart, ki jih lahko povežete skupaj tako, da si v enem potovanju ogledate Kuala Lumpur v Maleziji in obiščete še Novo Zelandijo. Na voljo so številni termini od aprila pa vse do julija letos. Najdejo se super povezave tudi v času prvomajskih praznikov (primer na obeh slikah spodaj).

Primer kombinacije letalske karte iz Zagreba:

Ugodne letalske karte iz Zagreba. V terminu (prvomajskih praznikov) od 17.4.2016 do 14.5.2016 so vam na voljo za samo 429 EUR (primer na sliki spodaj).

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin  povezave Zagreb – Kuala Lumpur – Zagreb vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

In zdaj primer povezave iz Kuala Lumpirja v Auckland (Nova Zelandija)

Zdaj, ko imamo karto do Kuala Lumpurja, pa poiščimo še ugodno kombinacijo letalskih vozovnic Kuala Lumpur – Auckland – Kuala Lumpur. V terminu od 20.4.2016 do 10.5.2016 so vam na voljo za samo 249 EUR (primer na sliki spodaj).

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin  povezave Kuala Lumpur – Auckland – Kuala Lumpur vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

VIZUMI

Malezija:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Malezijo.

Nova Zelandija:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben za obdobje 3 mesecev oz. do 30 dni na otokih, ki ji pripadajo.

Namestitev in prevozi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

(Visited 918 times, 1 visits today)
0