Mumbai – trgovsko in finančno središče Indije čaka, da ga spoznate iz prve roke. Gre za najbolj naseljeno mesto v Indiji in peto najbolj naseljeno mesto na svetu. Je hkrati tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje preostalega dela čudovite Indije.

Letalske karte – na voljo so vam super ugodne povratne letalske krate iz Budimpešte v Mumbai in to kar z letalsko družbo Turkish Airlines v številnih terminih od januarja do maja 2016. Tudi čez prvomajske praznike! Na sliki spodaj je termin od 5. do 26. marca (trije tedni) za fantastičnih 378 EUR. V ceni je vključen en kos osebne in en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj drugih ugodnih terminov, ki smo jih našli:

10. februar – 24. februar 2016 – 378 EUR

12. marec – 26. marec 2016 – 381 EUR

6. april – 20. april 2016 – 379 EUR

PRVOMAJSKI TERMIN – 27. april – 11. maj 2016 – 378 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Vizum

Slovenski državljani za vstop v Indijo potrebujejo vizum.

Indija je uvedla elektronski vizum (e-vizum), ki slovenskim državljanom omogoča vstop v Indijo preko 16 mednarodnih letališč. Podrobnejše informacije so dosegljive na naslednji povezavi https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html oz. na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani. Več si preberite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo na Booking.com in preko portala AIRBNB – za slednje vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Do Budimpešte se vam splača odpeljati tudi z lastnim avtom, saj so stroški nizki, parkirnina na letališču pa izredno ugodna. Cene parkinga lahko preverite TUKAJ.

(Visited 214 times, 1 visits today)
0