Letalske karte – znova fantastična priložnost za obisk Malezije in Kuala Lumpurja. Mesto, ki mu domačini krajše pravijo KL, vas s svojo arhitekturo, znamenitostmi in prijaznimi ljudmi zagotovo ne bo pustilo ravnodušne. Je tudi odlično izhodišče za raziskovanje ostalih delov Azije, Indonezije in tudi Avstralije. Prestolnica Malezije je znana tudi po najvišjih stolpih – dvojčkih na svetu (Petronas Twin Towers).

Kuala Lumpur, mondeno središče Azije, ki vsako leto gosti tudi dirke priljubljene Formule 1, vam je v tej akciji na voljo za vsega 369 EUR (termin za prvomajske praznike na sliki spodaj – od 25.4. do 8.5.2016) in to iz bližnje Budimpešte s trenutno najboljšo letalsko družbo na svetu – Qatar Airways. Priložnost, ki bi jo bilo greh zamuditi. Da bo merica polna, imate v ceni vključen tudi en kos osebne in en kos “check-in” prtljage. Naj še dodamo, da je letališče v Budimpešti eno najcenejših od nam bližnjih letališč kar zadeva ceno parkinga za vaš avto (glejte primer na dnu tega prispevka). Na voljo je ogromno terminov od januarja pa vse do novembra. Spodaj najdete še nekaj zanimivih terminov, ki smo jih izbrskali.

Še nekaj primerov ugodnih terminov:

10. februar – 22. februar 2016 – 374 EUR (Turkish Airlines)

8. marec – 21. marec 2016 – 376 EUR (Turkish Airlines)

25. april – 8. maj 2016 – 369 EUR (prvomajski prazniki – Qatar Airways)

8. junij – 21. junij 2016 – 372 EUR (Qatar Airways)

26. oktober – 12. november 2016 – 374 EUR (krompirjeve počitnice – Turkish Airlines)

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik na povezavi TUKAJ.

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Malezijo.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Do Budimpešte se vam splača odpeljati tudi z lastnim avtom, saj so stroški nizki, parkirnina na letališču pa izredno ugodna.

Parkin, letališče Budimpešta, letalske karte

(Visited 313 times, 1 visits today)
0