Letalske karte – gremo v Tokyo! In to kar iz bližnjega Zagreba! Tokyo – japonska prestolnica, ki združuje pridih modernega in stik s tradicionalno kulturo, povezano z mistično in zanimivo zgodovino. Fantastično izhodišče za obisk gore Fuji in jezera Ashi. Dežela vredna obiska, ki vas nikakor ne bo pustila ravnodušne.

Na voljo je nekaj terminov do konca marca (omejeno število), mesta pa se hitro polnijo zato pohitite z rezervacijo.  V osnovi gre za akcijo in sicer letalske karte iz Amsterdama do Tokya in nazaj (slika 1 spodaj). Prikazujemo termin 29. februar – 14. marec 2016. V kolikor želite poiskati termin, ki vam najbolj ustreza vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Za rezervacijo kart iz Zagreba uporabite povezavo TUKAJ.

Letalske karte, Tokyo

OK. Zdaj, ko smo rezervirali karte iz Amsterdama do Tokya, poiščimo še ugodno povezavo z Amsterdamom. Tja vas iz letališča v Zagrebu za vsega 122 EUR pripelje hrvaški nacionalni prevoznik – Croatia Airlines.

Letalske karte, Zagreb

Vizum:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben.

Namestitev

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

(Visited 477 times, 1 visits today)
0