Ponuja se vam super priložnost za obisk Karibov v visoki sezoni! Iz Budimpešte so vam na voljo leti na Karibska otoka Martinik in Gvadelup, ki spadata pod Francijo in sta posledično tudi del evropske unije. Leti po ugodni ceni so vam na voljo v obodobju od februarja do julija 2016, ki jih lahko preverite na spletni strani MOMONDO.

Pri obeh destinacijah je v Parizu potrebna zamenjava letališča, za katerega pa ima letalska družba Air France organiziran brezplačni avtobusni prevoz.

Na spodnji fotografiji si lahko ogledate primer letalske karte za destinacijo Budimpešta – Martinik – Budimpešta za 445 EUR v obdobju od 28. februarja do 13. marca.

Na spodnji fotografiji si lahko ogledate primer letalske karte za destinacijo Budimpešta – Gvadelup – Budimpešta za 446 EUR v obdobju od 9. do 23. februarja.

Ugodne nočitve v hotelu si lahko rezervirate preko spletne strani BOOKING.com na spodnjih povezavah imate primer hotelov za posamezno destinacijo

Nočitve na otoku Martinik – Fort de France v hotelu “Centre International de Sejour” z vključenim zajtrkom za 2 osebi v obdobju od 28. februarja do 13. marca si lahko rezervirate TUKAJ

Nočitve na otoku Gvadelup – Le Gosier v hostlu “E.Gwada”  za obdobje od 9. do 23. februarja si lahko rezervirate TUKAJ

Booking.com

Za namestitev lahko preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.

Do letališča  in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni prevoznik GoOpti. Prevoz lahko rezervirate TUKAJ.

 

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 487 times, 1 visits today)
0