San Francisco – eno lepših mest na zahodni obali ZDA, je v tokratni akciji dosegljiv za neverjetnih 378 EUR. Sloviti zapor Alcatraz, viseči most Golden Gate in številne druge zanimivosti vas čakajo, da jih raziščete. Ena izmed “must see” destinacij v ZDA vam letos nudi še en razlog več, da jo obiščete. Če ste ljubitelj ameriškega nogometa, potem lahko morda svojo najljubšo ekipo pospremite kar na SuperBowlu, ki bo 7.2.2016 v San Franciscu!

Letalske karte – v San Francisco lahko iz Milana v današnji akciji poletite za vsega 378 EUR. Sicer smo našli tudi nekaj evrov ugodnejše lete, a po naši oceni par evrov prihranka nikakor ne odtehta za več ur daljšo časovnico potovanja. Spodaj na voljo termin od 25. januarja do 5. februarja 2016 za samo 378 EUR.

V ceni je vključen en kos osebne prtljage. Za “check-in” prtljago je potrebno doplačilo.

Na voljo je kar nekaj različnih terminov in v kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da iščete preko iskalnika TUKAJ.

Gremo na SuperBowl (finale lige NFL 7.2.2016): Milano – San Francisco – Milano – (1.2. – 12.2.2016) – 383 EUR

Milano – San Francisco – Milano (15.2. – 26.2.2016) – 381 EUR

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Milanu nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ. Nikar ne spreglejte tudi njihove akcije do 6.1.2016 – 20% popusta na vse GoOpti prevoze TUKAJ.

(Visited 231 times, 1 visits today)
0