Zanzibar (Tanzanija) – številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje skozi celo leto vas bodo enostavno zasvojili. Čas je za nepozaben dopust in to v terminu naših praznikov.

Letalska karta v čudoviti Zanzibar vam je na voljo za vsega 441 EUR in to kar z najboljšo letalsko družbo – Qatar Airways. Da je val navdušenja popoln, pa je tu še dejstvu, da je termin na voljo med prvomajskimi prazniki (na sliki spodaj od 20. aprila do 5. maja 2016).

Prtljaga:
Vključen je tudi en kos osebne in en kos “check-in” prtljage.

Na voljo so številni termini s povratki vse od februarja pa do konca junija 2016. Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev

Poiskali smo tudi odlično priložnost za namestitev v Zanzibaru. Zelo dobro ocenjen hotel Travellers Lodge vam je v terminu od 21. aprila do 5. maja na voljo za samo 521 EUR (261 EUR na osebo) v dvoposteljni sobi, ki vključuje tudi možnost brezplačne odpovedi in zajtrk. Če boste rezervirali brez možnosti brezplačne odpovedi, boste za enak aranžma nastanitve odšteli samo 475 EUR (238 EUR na osebo). NORO!

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Milanu nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ. Nikar ne spreglejte tudi njihove akcije do 6.1.2016 – 20% popusta na vse GoOpti prevoze TUKAJ.

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.049 times, 1 visits today)
0