Bangkok – Prestolnica Tajske, ki ponuja ogromno in je fantastično izhodišče raziskovanja severne in južne Tajske. V Bangkoku ne spreglejte ležečega Bude, glavnega templja Wat Phra Kaew, plavajoče tržnice in številnih drugih znamenitosti.

V Bangkok lahko poletite kar iz Ljubljane in to v visoki sezoni za samo 449 EUR. Na sliki spodaj termin od 7. marca do 22. marca 2016. Bodite pozorni predvsem na dolžino letov, saj so ponavadi karte zelo ugodne tudi zaradi nekoliko daljših prestopnih časovnic, a v tem primeru ne.

V ceno je vključen tudi en kos osebne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo so številni termini od februarja pa vse do maja.

Primeri nekaterih drugih terminov:

18. april – 3. maj (prvomajski prazniki) – 449 EUR

8. februar – 23. februar – 451 EUR

3. marec – 23. marec – 449 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.

Namestitev

Tokrat vam konkretne namestitve ne bomo ponudili saj vam svetujemo, da raziščete še sever Tajske (Chiang Mai, Chiang Rei, “Golden triangle”) ter otoke na jugu. Notranje lete lahko zelo poceni rezervirate preko Air Asia.

Vsekakor pa vam svetujemo, da možnosti namestitev preverite na spletni strani Hotels.com, ki sicer slovencem ni tako poznana, a nudi odlične ponudbe v namestitvah različnih tipov in cenovnih razredov. Vsekakor preverite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da prav tako preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

(Visited 399 times, 1 visits today)
0