Buenos Aires – prestolnica in največje mesto Argentine. Kraj iz katerega izhaja vsem poznan tango in seveda ena izmed južno-ameriških prestolnic nogometa. Težko verjamemo, da bodo še ugodnejše priložnosti za obisk Argentine, kot je v tem “error-fare” primeru. Več o tem kaj je error-fare preberite tukaj.

V Argentino (Buenos Aires) lahko poletite za samo 296 EUR iz letališča v Munchnu. Ker gre za tako imenovano napako v sistemu, obvezno pohitite z rezervacijo.

Na sliki spodaj je termin od 7. do 16. maja 2016. Na voljo je še nekaj drugih terminov po “error fare” cenah v maju in aprilu (primeri spodaj). V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

16. april – 9. maj – 344 EUR
29. april – 9. maj – 355 EUR
7. maj – 30. maj – 296 EUR

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 3 mesecev (dvostranska odločitev).

Za namestitev priporočamo, da prav tako preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ. Nikar ne spreglejte tudi njihove akcije do 6.1.2016 – 20% popusta na vse GoOpti prevoze TUKAJ.

(Visited 280 times, 1 visits today)
0