Sanjski dopust je na obzorju. Koralni otoki in grebeni, peščene plaže in dolgi vroči dnevi… Pa vendar je od vsega skupaj približno 2.000 otočkov, naseljenih zgolj 218. Privoščite si sanjski dopust, ki ga lahko morda izkoristite tudi za sanjsko poroko! 😉

Na Maldive lahko v današnji akciji poletite za vsega 378 EUR iz Benetk. Gre za kombinacijo letov na relaciji Benetke – Madrid – Benetke (Ryanair) in Madrid – Male – Madrid. Našli smo en termin in sicer od 12. do 24. januarja 2016.

Prtljaga:
V ceni je vključen 1 kos osebne prtljage, kar bi moralo biti pa dovolj za tja, kamor odhajate s to ponudbo. 🙂

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za potovanja, ki trajajo do 30 dni. Potni list mora biti veljaven najmanj za čas trajanja potovanja.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ. Nikar ne spreglejte tudi njihove akcije do 6.1.2016 – 20% popusta na vse GoOpti prevoze TUKAJ.

(Visited 459 times, 1 visits today)
0