Super ponudba za povratne letalske karte za Sydney! Na voljo so vam povratne letalske karte iz Milana v Sydney po neverjetni ceni  za samo 604 EUR v obdobju od 6. do 27. septembra. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Slovenskim državljanom je vizum za Avstralijo potreben!

Vlogo za turističen ali posloven obisk se lahko vloži preko spletnega naslova: www.immi.gov.au/e_visa/visitors.htm»eVisitor« sistem je prost plačila vizumske takse in omogoča več vstopov v Avstralijo v skupnem obdobju enega leta (vsak obisk lahko traja največ tri mesece).

Več informacija kako pridobiti vizum najdete TUKAJ.

V Sydneyu vam je na na voljo več hotelov in hostlov katerih cene se začnejo že od 19 EUR na noč. Nočitev si lahko poiščete na spletni strani Hotels.com na spletno stran lahko pridete s klikom TUKAJ

Za namestitev lahko preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.

Do letališča v Milanu in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni prevoznik GoOpti. Prevoz lahko rezervirate TUKAJ.

Sedaj vam je na voljo posebna promo koda s katero dobite 20% popust pri rezervaciji prevoza, promo kodo si lahko pridobite TUKAJ

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 380 times, 1 visits today)
0