Toronto – glavno mesto province Ontario vas pričakuje v vsej svoji veličini. Znano je predvsem kot mesto stolpnic, ki pa za razliko od ostalih velemest ponuja tudi veliko zelenih površin. Vsekakor vam svetujemo tudi obisk muzeja Royal Ontario Museum. Gre za enega največjih muzejev umetnosti, kulture in naravne zgodovine v severni Ameriki. Obisk 553m  visokega stolpa Canadian National Tower ša je seveda obvezen.

S Turkish Airlines lahko iz Budimpešte v Toronto poletite za vsega 377 EUR. Na voljo je tudi ugoden termin med prvomajskimi prazniki v letu 2016 za vsega 396 EUR (26.4.-7.5.2016).

Na sliki spodaj termin od 5. marca do 19. marca 2016 (377 EUR). Na voljo je veliko terminov od januarja pa vse do junija 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (angleška stran Momondo).

Prtljaga:
Vključen en kos osebne in en kos “check-in” prtljage.

Slovenskim državljanom
Vizum ni potreben za turistična, poslovna in službena potovanja ter obiske do 6 mesecev.

POZOR za potovanja v Kanado od 15.3.2016 naprej:

Elektronska avtorizacija potovanj (eTA ) bo  obvezna od 15. marca 2016 dalje. Sistem eTA  je podoben sistemom elektronske avtorizacije potovanj, ki  jo že nekaj let izvajajo ZDA (ESTA) in Avstralija.
Elektronsko avtorizacijo potovanja v Kanado je mogoče urediti  z izponitvijo  obrazca po elektronski poti pred potovanjem – aplikacija je dosegljiva na spletni strani  kanadske vlade (ministrstva za imigracijo), kjer je na voljo tudi več informacij o sistemu eTA: official Canadian Government website.  Taksa za  eTA  avtorizacijo  je 7,00 CAD$, veljavnost ima 5 let, plačilo je mogoče opraviti s kreditno kartico. Najavo je priporočljivo opraviti vsaj nekaj dni pred potovanjem. Sistem potrditev eTA najave potovanja avtomatsko posreduje na e-mail naslov prijavitelja.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ. Nikar ne spreglejte tudi njihove akcije do 6.1.2016 – 20% popusta na vse GoOpti prevoze TUKAJ.

(Visited 193 times, 1 visits today)
0