Letalski prevoznik Royal Air Maroc ponuja v mesecu maju odlično ceno za obisk Ria De Janeira. Za let iz Madrida v Brazliji in nazaj ter povezavo Bologna -Madrid – Bologna boste skupaj odšteli samo 439 EUR.

Na sliki spodaj termin od 12. do 27. maja 2016. Na voljo so številni termini v mesecu maju. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da iščete TUKAJ.

Najprej poskrbimo za rezervacijo letalskih vozovnic iz Madrida v Rio in nazaj (termin na sliki 13. – 25.5.2016):

Zdaj, ko imamo vozovnico za Rio De Janeiro, poiščimo še ugodno povezavo z Madridom iz nam bližnjih letališč. Za letalsko vozovnico z odhodom iz Bologne 12. maja in s povratkom 27. maja boste odšteli borih 52 EUR.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

Slovenskim državljanom

Do 90 dni vizum ni potreben (sporazum z dne 30.7.1996). Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v Brazilijo.

(Visited 157 times, 1 visits today)
0