Obiščite po površini največjo zvezno državo ZDA. Pravijo, da se neokrnjenost narave najbolj vidi ravno na Aljaski. Čudovita narava, ogromno jezer, živali, ledeniki in številne druge zanimivosti vas ne bodo pustile ravnodušne. Med rezultati vam bo sicer našlo vozovnice ze ugodnejše za kakšen EUR manj, a z bistveno daljšim časom leta. Prikazujemo optimalno izbiro:

Obiščite Aljasko iz Milana – povratna letalska karta (Milano – Anchorage – Milano) v terminu od 28. marca do 11. aprila 2016 (slika spodaj) za samo 505 EUR!

Na voljo so številni termini v marcu in aprilu 2016. Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 604 times, 1 visits today)
0