Odpotujte na podaljšani vikend pobeg v tretje največje Švedsko mesto Malmo.

Malmo je eno najstarejših in najbolj industrializiranih skandinavskih mest, vendar se je do preloma tisočletja stežka prilagajal na postindustrijsko dobo. V zadnjem desetletju pa se Malmo hitro razvija, z novimi arhitekturnimi projekti, podjetniško dejavnostjo na področju biotehnologije in IT ter vse pomembnejšo univerzo.

Vikend paket v mestu Malmo s 3 nočitvami in letalsko karto z letom iz Budimpešte vam je v obdobju od 5. do 8. februarja na voljo že za 118 EUR v primeru da potujeta 2 osebi.

Na spodnji fotografiji si lahko pogledat primer letalske karte. Cena povratne letalske karte znaša 19 EUR, rezervacijo le te pa lahko opravite TUKAJ

V Malmu vam je na voljo “Best Western Malmo Arena Hotel“, ki ima na Hotels.com oceno 4,2/5. Cena hotela v obdobju od 5. do 8. februarja znaša za 2 osebi samo 198 EUR z vključenim zajtrkom. Primer hotela si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ

Za namestitev lahko preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.

Do letališča in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni prevoznik GoOpti. Prevoz lahko rezervirate TUKAJ.

Na popotovanje, POT POD NOGE!

(Visited 248 times, 1 visits today)
0