Pozor! Super priložnost za odhod v ZDA kar iz Ljubljane. Za kombinacijo letov boste v enem potovanju za ogled Londona in še skok v ZDA (Boston) odšteli samo 389 EUR.

Najprej poiščimo ugodno letalsko karto za ZDA. Iz Londona lahko v Boston in nazaj poletite za samo 302 EUR (termin 22. – 29. marec 2016). V ceno vozovnice je vključena osebna prtljaga.

Na voljo je ogromno terminov od marca pa vse do maja 2016. Tudi čez prvomajske praznike. Če boste iskali sebi najbolj primeren termin, vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Pazite predvsem tudi na povezavo z leti iz Ljubljane v London.

Zdaj, ko smo poskrbeli za letalske karte iz London v Boston, si uredimo še povezavo z Londonom. Iz Ljubljane lahko v London ter nazaj poletite za 87 EUR (termin 19. marec – 30. marec 2016, slika spodaj).

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem

Nočitve v Londonu

Preden odletite v Boston, vas čaka še ogled Londona v treh dneh. Izkoristite ugodno ponudbo za najem dvoposteljne sobe v Excel hotelu, kjer boste za tri nočitve odšteli samo 166 EUR (84 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Pot pod noge! :)

(Visited 193 times, 1 visits today)
0