Znova smo izbrskali ugodno ponudbo za London. Obiščite prestolnico Velike Britanije, si oglejte številne zanimive muzeje, se izgubite in raziskujte ulice ter obiščite London Bridge in Big Ben!

Tokrat v času našega praznika (Prešernov dan), kjer za 5 celih dni v Londonu vzamete samo 2 dni dopusta  – (pomembno predvsem za tiste, ki radi potujete, pa ste omejeni s številom dni dopusta, ki ga imate v službi na voljo).

Termin: 3. februar – 8. februar 2016

Prtljaga: 1 kos osebne prtljage.

Poiskali smo tudi ugodno možnost prenočitve v hotelu Olympia. Dvoposteljno sobo za 5 nočitev lahko rezervirate preko spletne strani Hotels.com za vsega 266 EUR (133 EUR na osebo).

LondonPassKarticaKo odhajate v večja mesta kot je London, vam vsekakor svetujemo, da preverite možnost nakupa “City pass” kartice. V večini primerov gre za kartico ugodnosti, kje imate v ceni nakupa ponavadi že vključene vstopnine v nekatere muzeje, popuste, prehod mimo čakajoče vrste, ponekod celo neomejeno rabo javnega prevoza. Preverite tudi London City Pass in njegove ugodnosti. Če boste tja odšli za 5 dni, si ogledovali muzeje in znamenitosti, vam vsekakor svetujemo nakup.

Za namestitev priporočamo, da preverite tudi ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Trst in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 244 times, 1 visits today)
0