Združite kar dve potovanji v eno! Preživite dobra tri dni v Oslu in kar 12 dni v Los Angelesu oziroma na zahodu ZDA. Za kombinacijo letov v ti dve mesti boste namreč iz Milana in nazaj odšteli zgolj 371 EUR.

Na voljo je sicer en kup terminov v oktobru 2016, a je potrebno kar nekaj “igranja” z (ugodnimi) datumi letov iz Milana v Oslo. Iz Milana v Oslo boste namreč prišli z nizkocenovnim prevoznikom Ryanair. Na sliki spodaj termin leta iz Osla v LA in nazaj od 12. do 23. oktobra 2016 ter Milano – Oslo – Milano (10. – 26. oktober 2016).

V kolikor boste iskali sebi najbolj primerne datume letov za Los Angeles vam svetujemo, da uporabite brskalnik TUKAJ.

Za iskanje povezave z Oslom vam svetujemo, da iščete lete na strani Ryanair.

Še nekaj primerov ugodnih datumov za odhod iz Osla:
5., 9., 12., 16., 19., 23. in 26. oktober

Še nekaj primerov ugodnih datumov za povratek v Oslo:
16., 19. in 23. oktober

Še kombinacija letov iz Milana v Oslo in nazaj (10. – 26. oktober 2016):

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistemaESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem

Poiščimo še ugodne nočitve:

Poskali smo tudi ugodne nočitve v Oslu – za dan in pol preden odpotujete v Los Angeles. V Anker Hostlu boste za 2 nočitvi odšteli samo 122 EUR oziroma 61 EUR na osebo. Hostel ima odlično izhodiščno lokacijo za raziskovanje Osla.

Posikali smo tudi ugodno ugodno namestitev v Los Angelesu. Za 11 nočitev z vključenim zajtrkom boste v hotelu Days Inn Anaheim Maingate za 2 osebi odšteli samo 574 EUR (287 EUR na osebo).

V istem hostlu kot prvič, smo tudi za dve nočitvi po povratku iz Los Angelesa našli enako ugodno ceno – 122 EUR za sobo za 2 nočitvi (61 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 195 times, 1 visits today)
0