Našli smo zelo ugodno možnost letov v Miami, ZDA. Na voljo je kar nekaj terminov od januarja do marca 2016, mi pa izpostavljamo termin na sliki od 13.1. – 20.1.2016.

Prtljaga:
Vključen en kos osebne in en kos “check-in” prtljage.

 

Nikar ne spreglejte tudi možnosti ogleda NBA tekme Miami Heatov, kjer igra Goran Dragić. 19. januarja, tik preden odidete domov, si lahko ogledate tekmo proti Milwaukee Bucksom. Preverite cene vstopnic TUKAJ.

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 524 times, 1 visits today)
0