Wooohooo, pohitite z rezervacijo fantastične Turčije! V Istanbul lahko odpotujete v TOP terminu. Na spodnji sliki primer izredno ugodne povratne letalske karte v Istanbul (67 EUR) v času prvomajskih praznikov (termin od 27. aprila do 4. maja 2016):

Iz letališča na Dunaju in nazaj lahko zdaj ugodno poletite tudi v Antalijo; že za samo 87 EUR. Vključena je prav tako osebna prtljaga, kot tudi en kos “check-in” prtljage. Na voljo je en kup terminov od januarja do junija 2016 (na sliki Dunaj – Antalija – Dunaj od 13. do 17. januarja 2016).

Prtljaga:
1 kos ročne prtljage + 1 kos “check-in” prtljage.

Zdaj poiščimo še ugodno namestitev. Preko spletne strani HotelsCombined.si boste v teminu od 27.4. do 4.5.2016 našli odlično ponudbo sedmih nočitev za samo 58 EUR (v dvoposteljni sobi) v Ulas Suites & Apartments Sultanahmet Istanbul.

Za namestitev priporočamo tudi, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 277 times, 1 visits today)
0