Azija je odlična destinacija za mesece, ko je pri nas zima (dec., jan., feb.). Izkoristite fantastično priložnost za obisk največjega mesta na Kitajskem in prave gospodarske metropole – Shanghai iz Bologne za samo 381 EUR. Na sliki spodaj najprej rezervirajte let Madrid – Shanghai – Madrid (340 EUR), nato pa na drugi sliki še povratni let Bologna – Madrid – Bologna (41 EUR). Na voljo številni termini (na sliki 15.1. do 26.1.2016) od januarja do marca 2016, ki se jih da odlično kombinirati.

V kolikor boste iskali sebi najbolj primerne datume, vam svetujemo, da iščete preko povezave TUKAJ.

Prtljaga:
Bodite pozorni na morebitna doplačila prtljage pri RyanAiru in Iberii.

Poiskali smo tudi soliden hotel v Shanghaiu (Asset Hotel Shanghai 3*), v katerem pa boste za nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli 37 EUR. Vsekakor vam svetujemo, da si za ogled Shanghaia vzamete nekaj dni, potem pa svoje raziskovalne pustolovščine nadaljujete še izven mest.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 129 times, 1 visits today)
0