V teh dneh očitno ne manjka priložnosti za ugodno raziskovanje ZDA. V kombinaciji letov letalskih družb Lufthansa in United Airlines boste namreč iz Milana do Seattlea ter nazaj poleteli za 334 EUR. Na sliki je termin od 25. januarja do 5 februarja 2016.

Na voljo so še drugi termini in sicer od januarja do marca. Predlagamo vam, da za iskanje vam ustreznih terminov iščete TUKAJ.

 

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko portala AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 100 times, 1 visits today)
0