Super priložnost za obisk “big applea”. Tudi sami smo ga lansko leto obiskali v marcu, kar je na nas pustilo zares super vtise. Nikakor ne smete zamuditi predstave na Broadwayu. 😉 Iz Milana lahko v več terminih za 366 EUR obiščete mesto, ki nikoli ne spi. Za le nekaj EUR več (373 EUR), pa si lahko privoščite kar let z Emirati (druga slika spodaj). Omeniti velja, da imate v obeh primerih na voljo tako ročno, kot klasično “check-in” prtljago. Za rezervacijo, kliknite na spodaj želeni termin:

Za namestitev vam prav tako priporočamo, da preverite ponudbo preko AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Pot pod noge! :)

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 345 times, 1 visits today)
0