Na vidiku je odlična priložnost za obisk prestolnice iger na srečo – Las Vegas. Sicer je povratna letalska karta direktnega leta iz danskega Copenhagena, a do tja lahko zares ugodno in z dobrimi povezami pridete z letalsko družbo Ryanair iz Milana ali Bologne. Vse skupaj boste za kombinacijo letov odšteli vsega 319 EUR. Ste pripravljeni? 🙂

26.1. – 2.2.2016 – 319 EUR

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

Priporočamo vam nastanitev v hotelu Boulder Station Hotel and Casino, kjer boste v primeru, da potujeta dva skupaj, za 7 nočitev z zajtrkom odšteli zgolj 189 EUR po osebi. Kliknite na sliko spodaj za povečavo:

Do letališč v Bologni ali Milanu in nazaj pa vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Rezervacijo prevoza lahko opravite TUKAJ.

Za namestitev vam prav tako priporočamo, da preverite ponudbo preko AIRBNB – podarjamo vam še 19 EUR popusta preko povezave TUKAJ.

Pot pod noge! :)

(Visited 517 times, 1 visits today)
0